Salade Niçoise met kaasgnocchi

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig

Salade Niçoise met kaasgnocchi

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig
Salade Niçoise met kaasgnocchi

INGREDIËNTEN

  • 1 pak Gnocchi Pops 4 kazen
  • 2 tomaten
  • 100 g groene bonen
  • 3 ansjovissen in olijfolie
  • 1 hardgekookt ei
  • 20 g zwarte olijven
  • 20 g karpers
  • 50 g tonijn
  • extra olijfolie
  • zout

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Vermeng ondertussen alle andere ingrediënten in een kom, voeg vervolgens de gnocchi toe en kruid naar smaak.

INGREDIËNTEN

Changing servings will update the ingredient list below.
porties
- +
  • 1 pak Gnocchi Pops 4 kazen
  • 2 tomaten
  • 100 g groene bonen
  • 3 ansjovissen in olijfolie
  • 1 hardgekookt ei
  • 20 g zwarte olijven
  • 20 g karpers
  • 50 g tonijn
  • - extra olijfolie
  • - zout

BEGINNEN MET KOKEN

Verhit wat boter of olijfolie in een braadpan, bak de gnocchi ongeveer 5 minuten op een matig vuurtje en roer af en toe om een goudbruinkorstje te krijgen.Vermeng ondertussen alle andere ingrediënten in een kom, voeg vervolgens de gnocchi toe en kruid naar smaak.