JOUW MENING TELT
We luisteren altijd naar de meningen en wensen van iedereen die onze recepten op tafel zet om producten te kunnen creëren die steeds meer aan de eisen van de mensen voldoen. Daarom exploreren we dagelijks nieuwe smaakreizen.
Generaties lang is het voor ons duidelijk wat we willen doen:
de toekomst omarmen.Giovanni, ons familiehoofd, heeft ons de moed gegeven om ons te vernieuwen. Met ons bedrijf proberen we deze traditie voort te zetten. De voorwaarde daarvoor is dat onze pasta niet alleen de beste vulling moet bevatten, maar tevens de energie die we steken die in het bereiden van een etentje voor vrienden.
Net als in het verleden toen de heer Giovanni vroeg vijftien mensen om hem in zijn eerste laboratorium te helpen met het bereiden van tortellini, is de kwaliteit van onze producten nog altijd te vinden in de creativiteit, smaak en handen van onze medewerkers.
Om aan onze ideeën vorm te kunnen geven, moeten we de productieprocessen continu opnieuw ontwikkelen en bijwerken door in het merendeel van de gevallen niet-bestaande machines uit te vinden, van het ontwerp tot de technische afstelling. We zijn erg trots op onze unieke aanpak! Deze methode is onderdeel van een continue reis naar excellentie. Excellentie is geen vast eindpunt, maar een levens- en werkstijl die mogelijk wordt gemaakt door de ongelooflijke passie van alle personen die, ongeacht hun functie, in onze pastafabriek werken.
We luisteren altijd naar de meningen en wensen van iedereen die onze recepten op tafel zet om producten te kunnen creëren die steeds meer aan de eisen van de mensen voldoen. Daarom exploreren we dagelijks nieuwe smaakreizen.
Elk ingrediënt dat we gebruiken wordt geproefd, alvorens het kneden en het gebruik in productie. Deze regel leven we stipt na om altijd en persoonlijk de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.
Om de versheid van onze producten te waarborgen, proberen we de tijd tussen de levering en het gebruik van de ingrediënten tot een minimum te beperken.
De cottore, een persoon die controleert hoe de pasta zich tijdens en na het koken gedraagt, onderwerpt het product aan een laatste controle. Hij neemt een kleine hoeveelheid pasta van de transportbanden, kookt het en proeft het direct aan zijn roltafel. Vervolgens verplaatst hij zich naar de volgende productielijn die gecontroleerd moet worden. Zo maakt hij een reis bestaande uit smakelijke en precieze etappes!