IN ONS DNA

Sinds heugenis is het ons duidelijk wat we willen doen:

de toekomst omarmen.

Giovanni, ons familiehoofd, heeft ons de moed gegeven om ons te vernieuwen. Met ons bedrijf proberen we deze traditie voort te zetten. De voorwaarde daarvoor is dat onze pasta niet alleen de beste vulling moet bevatten, maar tevens de energie die we steken die in het bereiden van een etentje voor vrienden.

EEN AMBACHTELIJKE FAMILIE...

... MET EEN GROTE KEUKEN!

EEN AMBACHTELIJKE FAMILIE...

... MET EEN GROTE KEUKEN!

EEN AMBACHTELIJKE FAMILIE...

Net als in het verleden toen de heer Giovanni vroeg vijftien mensen om hem in zijn eerste laboratorium te helpen met het bereiden van tortellini, is de kwaliteit van onze producten nog altijd te vinden in de creativiteit, smaak en handen van onze medewerkers.

... MET EEN GROTE KEUKEN!

Om aan onze ideeën vorm te kunnen geven, moeten we de productieprocessen continu opnieuw ontwikkelen en bijwerken door in het merendeel van de gevallen niet-bestaande machines uit te vinden, van het ontwerp tot de technische afstelling. We zijn erg trots op onze unieke aanpak! Deze methode is onderdeel van een continue reis naar excellentie. Excellentie is geen vast eindpunt, maar een levens- en werkstijl die mogelijk wordt gemaakt door de ongelooflijke passie van alle personen die, ongeacht hun functie, in onze pastafabriek werken.

IN ONZE GEDACHTEN

PROEVEN WIJ ALLES ALS EERSTE

In onze vestigingen worden honderden recepten geproduceerd. Toch hebben we nog altijd niet ons lievelingsrecept gevonden!

Niets geeft ons meer plezier dan eten: vol passie bereiden, proeven en opnieuw proeven voor het creëren van telkens nieuwe recepten die alle smaken van de wereld tevredenstellen.

WE STAAN KLAAR VOOR ALLES DAT U IN GEDACHTEN HEEFT

We luisteren altijd naar de meningen en wensen van iedereen die onze recepten op tafel zet om producten te kunnen creëren die steeds meer aan de eisen van de mensen voldoen. Daarom exploreren we dagelijks nieuwe smaakreizen.

HET PLEZIER OM TE KIEZEN

De ingrediënten zijn ons waardevolste bezit. Deze waarde wordt alleen geëvenaard door de mensen die onze grote familie vormen. We kiezen, analyseren en proeven één voor één alle grondstoffen om de kwaliteit en kenmerken ervan te waarborgen.

We koken zelf de groenten die we aandachtig hebben geselecteerd. We gebruiken uitsluitend ongesneden kaas. En sinds heugenis kiezen we uitsluitend voor vlees uit één stuk. Want “in mijn producten stop ik niets dat ik niet aan mijn kleinkinderen te eten zou geven”, aldus de heer Giovanni.

PROEVEN, MEER DAN EEN KWALITEITSCONTROLE ALLEEN

Elk ingrediënt dat we gebruiken wordt geproefd, alvorens het kneden en het gebruik in productie. Deze regel leven we stipt na om altijd en persoonlijk de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

VERSHEID KAN NIET WACHTEN

Om de versheid van onze producten te waarborgen, proberen we de tijd tussen de levering en het gebruik van de ingrediënten tot een minimum te beperken.

DOEN BETEKENT WETEN

Verse pasta is een levend levensmiddel waarvan de elasticiteit, consistentie en vochtigheid variëren.

Daarom is verse pasta nooit hetzelfde. Onze pastai, de zogenaamde “pastameesters” die continu de machines voor de verwerking van het deeg met de benodigde zachtheid en flexibiliteit afstellen, nemen deze verschillen waar.

WE WORDEN GEK OM DE KWALITEIT

De cottore, een persoon die controleert hoe de pasta zich tijdens en na het koken gedraagt, onderwerpt het product aan een laatste controle. Hij neemt een kleine hoeveelheid pasta van de transportbanden, kookt het en proeft het direct aan zijn roltafel. Vervolgens verplaatst hij zich naar de volgende productielijn die gecontroleerd moet worden. Zo maakt hij een reis bestaande uit smakelijke en precieze etappes!

Nu ontbreekt nog slechts de laatste stap die nodig is om onze producten nog lekkerder te maken: de producten bereiden voor iedereen die u liefheeft. En dat doen we samen!

Ontdek de recepten