RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE MET GEROOSTERDE VIJGEN, RUCOLA EN HAZELNOOTBOTER

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig

RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE MET GEROOSTERDE VIJGEN, RUCOLA EN HAZELNOOTBOTER

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig
RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE MET GEROOSTERDE VIJGEN, RUCOLA EN HAZELNOOTBOTER

INGREDIËNTEN

  • 1 pak RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE
  • 4 zwarte vijgen
  • Een bosje rucola
  • 60 g boter
  • zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Was de vijgen en snijd ze doormidden. Smelt 10g boter in een antiaanbakpan. Wanneer de boter begint te borrelen, voeg de vijgen toe en bak ze aan beide kanten goudbruin voor een paar minuten, zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af met een schuimspaan en voeg ze toe aan de pan met de vijgen zodat ze de smaken kunnen opnemen. Leg de ravioli op een bord en garneer met rucolabladeren. Smelt de resterende boter totdat deze een hazelnootkleur krijgt, giet het over de ravioli en breng op smaak met gemalen peper. Serveer direct. 
 

INGREDIËNTEN

Changing servings will update the ingredient list below.
porties
- +
  • 1 pak RAVIOLI RICOTTA EN SPINAZIE
  • 4 zwarte vijgen
  • - Een bosje rucola
  • 60 g boter
  • - zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Was de vijgen en snijd ze doormidden. Smelt 10g boter in een antiaanbakpan. Wanneer de boter begint te borrelen, voeg de vijgen toe en bak ze aan beide kanten goudbruin voor een paar minuten, zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af met een schuimspaan en voeg ze toe aan de pan met de vijgen zodat ze de smaken kunnen opnemen. Leg de ravioli op een bord en garneer met rucolabladeren. Smelt de resterende boter totdat deze een hazelnootkleur krijgt, giet het over de ravioli en breng op smaak met gemalen peper. Serveer direct.