RAVIOLI met Stoofvlees MET SPINAZIE, PREI EN PISTACHE

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig

RAVIOLI met Stoofvlees MET SPINAZIE, PREI EN PISTACHE

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Eenvoudig
RAVIOLI met Stoofvlees MET SPINAZIE, PREI EN PISTACHE

INGREDIËNTEN

  • 1 pak RAVIOLI met stoofvlees
  • 50 g boter
  • 1 g saffraan
  • 70 g prei
  • Handvol verse spinazieblaadjes
  • Gehakte pistachenoten
  • Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Maak de prei schoon, snijd deze in de lengte in vieren en rooster hem met een scheutje olie in de oven totdat hij lichtbruin is. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt ondertussen de boter in een pan met saffraan en een beetje kookwater. Zodra de ravioli gaar is, giet ze af en voeg ze toe aan de pan om ze te mengen. Serveer de ravioli met verse spinazieblaadjes, een mooie hoeveelheid peper en gehakte pistachenoten. 

INGREDIËNTEN

Changing servings will update the ingredient list below.
porties
- +
  • 1 pak RAVIOLI met stoofvlees
  • 50 g boter
  • 1 g saffraan
  • 70 g prei
  • - Handvol verse spinazieblaadjes
  • - Gehakte pistachenoten
  • - Zout, peper

BEGINNEN MET KOKEN

Maak de prei schoon, snijd deze in de lengte in vieren en rooster hem met een scheutje olie in de oven totdat hij lichtbruin is. Kook de ravioli in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt ondertussen de boter in een pan met saffraan en een beetje kookwater. Zodra de ravioli gaar is, giet ze af en voeg ze toe aan de pan om ze te mengen. Serveer de ravioli met verse spinazieblaadjes, een mooie hoeveelheid peper en gehakte pistachenoten.