 
     
                            
                
                        Passione
                
                
                            Girasoli Witte truffel & eekhoorntjesbrood
De onmiskenbare smaak van witte truffel, vergezeld van geselecteerde, in stukjes gesneden paddenstoelen, die samen met de mascarponekaas het perfecte trio vormen.
- 4 MINUTEN bereidingstijd
- 2 PORTIES
- 323 CALORIEËN per 100g
- Recept zonder conserveringsmiddelen
- Met uitsluitend natuurlijke aroma’s
- Zonder smaakversterkers
Ingrediënten
Vulling 60%: gebakken champignons 30% (champignons 95%, zonnebloemolie, zout), ricotta kaas 23% (melkwei, melk, zout), room (bevat melk), geraspte kaas, plantaardige vezels (cichorei en tarwe), mozzarella kaas, weipoeder, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), boter, natuurlijke aroma’s, zout, bieslook, gedehydrateerde champignons 0.7% (Agaricus bisporus), knoflook, peterselie, witte truffel 0.1% (Tuber magnatum, Pico). Pasta 40%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G
- 
                            Voedingswaarden974 kJ / 323 kcal
- 
                                    Vet8.3gVerzadigde5g
- 
                                    Koolhydraten27gSuikers2.9g
- 
                                    Eiwitten9.6g
- 
                                    Zout0.97g
- 
                                    Fibers5.6g