

Passione
Girasoli Gerookte zalm en mascarpone
Met zijn delicate, zalmroze textuur, heerlijk gerookt op beukenhout, is de zalm de ster van deze nieuwe, romige mascarponecreatie. Samen bieden ze een ongeëvenaarde smaakbeleving!
- 3 MINUTEN bereidingstijd
- 2 PORTIES
- 272 CALORIEËN per 100g
- Recept zonder conserveringsmiddelen
- Met uitsluitend natuurlijke aroma’s
- Zonder smaakversterkers
Ingrediënten
Vulling 58%: gerookte zalm 23% (Salmo salar zalm, zout), ricotta kaas (melkwei,melk, zout), mascarpone kaas 19%, zure room, plantaardige vezels (cichorei en tarwe), paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), zonnebloemolie, weipoeder, boter, geraspte kaas, zout, dille, roze peper. Pasta 42%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe. ALLERGENEN: zie vetgedrukte ingrediënten.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 G
-
Voedingswaarden1138 kJ / 272 kcal
-
Vet13gVerzadigde5.8g
-
Koolhydraten26gSuikers4.3g
-
Eiwitten10g
-
Zout1.1g
-
Fibers5.6g