Tortellini Rauwe Ham En Kaas In Bouillon In Bladerdeegkorst

  • 25
  • Gemiddelde

Tortellini Rauwe Ham En Kaas In Bouillon In Bladerdeegkorst

  • 25
  • Gemiddelde
Tortellini Rauwe Ham En Kaas In Bouillon In Bladerdeegkorst

INGREDIËNTEN

  • 3 pakken Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
  • 2 l kip- of vleesbouillon
  • 1 bosje gehakte bieslook
  • 3 rollen kant-en-klare bladerdeeg
  • 1 eidooier
  • 2 eetlepels melk
  • extra vergine olijfolie
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • zwarte peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De oven voorverwarmen op 200° C.

De bouillon in een ruime kom aan de kook brengen. De Tortellini toevoegen en het vuur onmiddellijk uitdraaien. Met peper en zout op smaak brengen. 

De Tortellini en de bouillon met een soeplepel verdelen over 3 porseleinen kommen die in de oven gebruikt kunnen worden. Afmaken met geraspte Parmezaanse kaas en gehakte bieslook.

De eidooier loskloppen met 2-3 eetlepels melk. De rand van elke kom met dit mengsel besmeren en elke kom afdekken met een schijf bladerdeeg die 2 cm groter dan de diameter van de kom is. Het bladerdeeg aan de kommen laten hechten door de randen aan te drukken. 

Het bladerdeeg bestrijken met eidooier en 15-20 minuten in de oven laten bakken tot de korst goudbruin gekleurd is.

De kommen uit de oven halen, de bladerdeegkorst breken en een aantal minuten laten rusten alvorens de kommen te serveren.

INGREDIËNTEN

porties
- +
  • 3 pakken Tortellini Rauwe Ham En Kaas Giovanni Rana
  • 2 l kip- of vleesbouillon
  • 1 bosje gehakte bieslook
  • 3 rollen kant-en-klare bladerdeeg
  • 1 eidooier
  • 2 eetlepels melk
  • - extra vergine olijfolie
  • - geraspte Parmezaanse kaas
  • - zwarte peper en zout naar smaak

BEGINNEN MET KOKEN

De oven voorverwarmen op 200° C.

De bouillon in een ruime kom aan de kook brengen. De Tortellini toevoegen en het vuur onmiddellijk uitdraaien. Met peper en zout op smaak brengen. 

De Tortellini en de bouillon met een soeplepel verdelen over 3 porseleinen kommen die in de oven gebruikt kunnen worden. Afmaken met geraspte Parmezaanse kaas en gehakte bieslook.

De eidooier loskloppen met 2-3 eetlepels melk. De rand van elke kom met dit mengsel besmeren en elke kom afdekken met een schijf bladerdeeg die 2 cm groter dan de diameter van de kom is. Het bladerdeeg aan de kommen laten hechten door de randen aan te drukken. 

Het bladerdeeg bestrijken met eidooier en 15-20 minuten in de oven laten bakken tot de korst goudbruin gekleurd is.

De kommen uit de oven halen, de bladerdeegkorst breken en een aantal minuten laten rusten alvorens de kommen te serveren.